Hvis mine sikkerhedskopierede filer er online, kan jeg få adgang til dem overalt?

Kan jeg se og afspille mine sikkerhedskopierede filer fra min telefon eller en anden pc?

Alt du sikkerhedskopierer med online backup er på internettet et eller andet sted, så betyder det at du kan få adgang til det overalt? Hvis du har musik eller film sikkerhedskopieret, betyder det at du kan streame dem fra din telefon eller fra en anden computer?

Følgende spørgsmål er en af ​​mange, du finder i min online backup-ofte stillede spørgsmål :

& # 34; Hvis alle mine data er & # 39; i skyen & # 39; så er der en eller anden måde, jeg kan få adgang til det, når jeg er væk fra min computer? Hvis jeg for eksempel har hele min musik sikkerhedskopieret, kan jeg afspille eller hente den fra min telefon eller en anden computer? & # 34;

Ja, alle online backup-tjenester tilbyder en eller anden form for adgang til dine sikkerhedskopierede filer.

Nogle tjenester tilbyder et websted, som du logger på for at få adgang til dine filer, andre tilbyder mobilapps til iOS, Android og Windows Phone. Mange giver begge.

Derudover tilbyder mange online backup-tjenester integreret afspilning og visning af filer af bestemte formater, ikke blot enkel filadgang. Med denne funktion kan du bruge din online backup-konto som streamingtjeneste af slags, afspille din musik, se dine billeder og se dine film lige fra din konto fra andre steder i verden.

Se efter Integreret afspiller / Viewer- support i mit online backup-sammenligningsdiagram , hvor du kan sammenligne funktioner blandt flere af mine foretrukne online backup-tjenester.

Du kan stadig se billeder og afspille musik og film uden denne funktion, men du bliver nødt til at stole på software allerede på computeren eller mobilenheden for at gøre det.

Nedenfor er nogle relaterede spørgsmål, jeg får om at konfigurere og bruge online backup software på din computer:

Her er flere spørgsmål jeg besvarer som led i min online sikkerhedskopiering FAQ :