Online Backup FAQ

Ofte stillede spørgsmål om Online Backup Services

Jeg har en meget populær liste over online backup-tjenester, der genererer mange personlige spørgsmål via e-mail. Da flertallet af dem er ens, regnede jeg med at det var tid til at besvare de fælles i et dedikeret stykke.

Før vi kommer til spørgsmålene lidt længere nede på siden , her er flere af mine cloud backup-stykker, som du måske ikke har set, men kan være nyttige:

Nedenfor er links til sider dedikeret til hvert spørgsmål. Lad mig vide, hvis du har et andet spørgsmål, du vil have mig til at svare, at du også tror andre vil sætte pris på:

Grundlæggende online backup spørgsmål

Fælles bekymringer om sikkerhedskopiering online

Valg af Online Backup Service

Brug af Online Backup

Gendannelse af sikkerhedskopierede filer

Andre online backup spørgsmål

Stadig forvirret om online backup?

Hvis du har gennemgået alt ovenfor, men stadig har spørgsmål eller bekymringer om sikkerhedskopiering online, kan du se min Få flere hjælp- side for at få oplysninger om at kontakte mig på sociale netværk eller via e-mail, udstationering på tech-relaterede fora og meget mere.