Organisering af dine køkkenrecept med åben kilde

Nemme (og gratis) måder at tackle messen formelt kendt som dit køkken

Okay, jeg indrømmer, at der er områder i mit køkken, der er ude af kontrol, med den største synder er alle de opskrifter, jeg har revet ud af magasiner og "organiseret" i en stor bunke på hylden. Jeg kan godt lide at tro, at min bunke er pæn, men for at være ærlig har jeg ingen anelse om, hvad der er derinde længere. Der skal være en bedre måde at klare det på, ikke?

Nå viser det sig, at der er masser af gratis, open source softwarestykker derude, der har til formål at gøre netop det.

Nedenfor er 6 gratis muligheder, som jeg fandt interessant. De hjælper alle med at organisere dine opskrifter, men afhængigt af hvordan du vil gøre det, kan der være en, der simpelthen taler til dig mere end de andre. Mit personlige valg ville være at gå med en af ​​de web-baserede, så jeg har mulighed for at trække op en opskrift i butikken, men det kan ikke være et problem for dig. Hvorvidt jeg ikke ser frem til at samle op med det berømte bjerg af opskrifter, så jeg tror, ​​at jeg måske gør det lidt lettere for mig selv først.

Desktop-baseret software

Jeg er den første til at indrømme, at desktop-baseret open source software ikke altid er smuk at se på ( nogen designere derude? ), Men hvad det mangler i stil, er det ofte mere end det, der gør op med funktionaliteten. Så med det for øje, hvis du vil holde dine opskrifter privat og gemt på din computer, er disse tre muligheder værd at tjekke ud.

Web-baseret software

Hvis du er mere interesseret i at dele dine opskrifter eller få dem tilgængelige på flere enheder (desktop, tablet, mobiltelefon osv.), Kan en web-baseret løsning være et bedre valg. Nedenfor er nogle gode (og moderne) muligheder at vælge imellem.

Som du kan vide, er der ingen mangel på open source opskrift ledere derude, så vælg den, der har de funktioner, du kan lide og holde orden, spar tid og spis sundere. Og når du har tacklet den stak gamle opskrifter, kan du gå videre til nogle andre køkkengaver.