Sådan fjerner du voicemail på iPhone

Næsten alle sletter voicemails, som du er færdig med at lytte til og ikke behøver at gemme for at få nyttige oplysninger senere. IPhone's Visual Voicemail- funktion gør det nemt at slette voicemail på din iPhone. Men vidste du, at nogle gange de meddelelser du synes er slettet, er det virkelig ikke? Læs videre for at lære alt om at slette-og virkelig slippe af med-voicemail på iPhone.

Sådan fjerner du voicemail på iPhone

Hvis du har en voicemail på din iPhone, som du har brug for længere tid, skal du slette den ved at følge disse trin:

  1. Tryk på telefonappen for at starte den (hvis du allerede er i appen og bare lyttet til en voicemail, skal du springe til trin 3)
  2. Tryk på Voicemail knappen i nederste højre hjørne
  3. Find den telefonsvarer, du vil slette. Tryk let på det en gang for at afsløre valgmulighederne eller skub til højre mod venstre for at afsløre at slette knappen
  4. Tryk på Slet, og din telefonsvarer er slettet.

Sletning af flere voicemails på en gang

Du kan også bulk slette flere voicemails på samme tid. For at gøre det skal du følge de to første trin i listen ovenfor og derefter:

  1. Tryk på Rediger
  2. Tryk på hver telefonsvarer, du vil slette. Du ved, at den er markeret, fordi den er markeret med en blå markering
  3. Tryk på Slet i nederste højre hjørne.

Hvornår er en slettet voicemail ikke rigtigt slettet?

Selvom ovenstående trin fjerner voicemails fra din voicemail-indbakke, og du har tappet Slet , er de voicemails, du tror, ​​slettet, måske ikke helt væk. Det skyldes, at iPhone-voicemails ikke slettes helt, før de også er ryddet.

Voicemails, som du "sletter", slettes ikke. I stedet markeres de for at blive slettet senere og flyttet ud af din indbakke. Tænk på det som papirkurven eller genbrugspanelet på dit skrivebord eller din bærbare computer. Når du sletter en fil, bliver den sendt der, men filen eksisterer stadig, indtil du tømmer papirkurven . Voicemail på iPhone fungerer stort set på samme måde.

De telefonsvarer, du sletter, gemmes stadig i din konto på telefonselskabets servere. Mange telefonfirmaer fjerner voicemails, der er markeret til sletning hver 30 dage. Men hvis du ikke vil vente, vil du måske sørge for, at dine voicemails slettes for godt med det samme. Hvis ja, følg disse trin:

  1. Tryk på telefonikonet
  2. Tryk på ikonet Voicemail nederst til højre
  3. Hvis du har slettet meddelelser, der ikke er blevet ryddet, vil listen med visuelle voicemail omfatte et element nederst kaldet slettede meddelelser . Tryk på den
  4. Tryk på knappen Fjern alle i den skærm for permanent at slette de meddelelser, der er angivet der.

Sådan fjerner du voicemails på iPhone

Fordi voicemails ikke bliver slettet, medmindre de er ryddet, betyder det også, at du ofte kan nulstille en voicemail og få den tilbage. Dette er kun muligt, hvis voicemailen stadig er angivet i Deleted Messages, som nævnt i sidste afsnit. Hvis den telefonsvarer, du vil hente, er der, skal du følge trinene i denne artikel for at få den tilbage .

Relateret: Slette tekstbeskeder, der stadig viser op

Ligesom telefonsvarer kan hænge rundt på din iPhone, selvom du tror, ​​at du har slettet dem, kan tekstbeskeder gøre det samme. Hvis du oplever tekster, du troede blev slettet, dukker op på din telefon, kan du tjekke denne artikel for en løsning .