Sådan flyttes Time Machine til et nyt Backup Drive

Overfør din Time Machine Backup til et nyt drev, blev aldrig nemmere

Det er en universets lov. Tidligere eller senere udvides Time Machine-sikkerhedskopier til at fylde alt ledigt plads på en harddisk. Det er faktisk en evne, at vi er glade for, at Time Machine besidder. Ved at bruge alt ledigt plads kan Time Machine holde sikkerhedskopier af vores arbejde tilbage så langt som ... så vidt der er ledig plads.

Til sidst kan du bestemme, at du har brug for mere plads til dine Time Machine-sikkerhedskopier, og du vil flytte dem til et større drev. Du kan få brug for mere plads til to primære årsager. For det første er mængden af ​​data, du gemmer på din Mac, vokset over tid, da du har tilføjet flere programmer og oprettet og gemt flere dokumenter. På et tidspunkt kan du vokse mængden af ​​ledig plads på din originale Time Machine-harddisk.

Den anden almindelige årsag til at have brug for mere plads er et ønske om at gemme mere datahistorie . Jo flere datahistorik du kan gemme, jo længere tilbage i tiden kan du hente en fil. Time Machine vil med sikkerhed gemme flere generationer dokumenter eller andre data, så længe du har plads nok til at rumme dem. Men når drevet er fyldt op, vil Time Machine rense ældre sikkerhedskopier for at sikre, at du har plads til de nyeste data.

Valg af en ny Time Machine Drive

Kravene til en Time Machine-drev er ikke komplekse, med næsten enhver standard harddisk eller SSD, der gør karakteren. Generelt vil frekvensomformeren ikke være en primær overvejelse, du kan endda spare lidt ved at vælge en langsommere 5400 omdrejningstal. Med en Time Machine drev størrelse er normalt vigtigere end overordnede præstationer.

Eksterne kabinetter er et godt valg til Time Machine-drev, så du kan tilslutte drevet til din Mac ved hjælp af Thunderbolt eller USB 3 afhængigt af dine behov. USB 3 og nyere kabinetter er langt den mest populære og det billigste af indkapslingsmulighederne, og de giver en stor del af værdien i denne type brug. Bare sørg for, at kabinettet er fra en velrenommeret producent for at sikre en lang levetid.

Flytidsmaskine til et nyt drev

Begyndende med Snow Leopard (OS X 10.6.x) forenklet Apple, hvad der kræves for at kunne overføre Time Machine-backup. Hvis du følger trinene herunder, kan du flytte din nuværende Time Machine-backup til en ny disk . Time Machine vil så have plads nok til at gemme et større antal sikkerhedskopier, indtil det til sidst fylder det ledige plads på det nye drev.

Forbereder den nye harddisk til brug for Time Machine

  1. Sørg for, at din nye harddisk er tilsluttet din Mac, enten internt eller eksternt.
  2. Start din Mac.
  3. Start Disk Utility , placeret på / applications / utilities /.
  4. Vælg den nye harddisk fra listen over diske og volumener i venstre side af diskværktøjet. Sørg for at vælge disken, ikke lydstyrken . Disken vil normalt indeholde sin størrelse og muligvis dens producent som en del af sit navn. Volumenet vil normalt have et enklere navn; lydstyrken er også hvad der vises på din Macs skrivebord.
  5. Time Machine-drev skal formateres med GUID-partitionstabellen. Du kan verificere et drevs formattype ved at markere posten Partition Map Scheme nederst i Disk Utility- vinduet. Det skal sige GUID Partition Table eller GUID Partition Map, afhængigt af den version af Disk Utility, du bruger. Hvis det ikke gør det, skal du formatere det nye drev. ADVARSEL: Formatering af harddisken vil slette data på drevet.
    1. For at formatere den nye harddisk skal du følge instruktionerne i en af ​​nedenstående guider og derefter vende tilbage til denne vejledning:
    2. Formater din harddisk ved hjælp af Disk Utility (OS X Yosemite og tidligere)
    3. Formater en Macs Drive ved hjælp af Disk Utility (OS X El Capitan eller senere)
  1. Hvis du vil have, at den nye drev har flere partitioner, skal du følge instruktionerne i vejledningen nedenfor og derefter vende tilbage til denne vejledning:
    1. Partitioner din harddisk med diskværktøj (OS X Yosemite og tidligere).
    2. Partitioner en Macs Drive ved hjælp af Disk Utility (OS X El Capitan eller senere)
  2. Når du er færdig med formatering eller partitionering af den nye harddisk, monteres den på din Macs skrivebord.
  3. Højreklik på ikonet for den nye harddisk på skrivebordet, og vælg Hent Info fra pop op-menuen.
  4. Sørg for, at 'Ignorer ejerskab på dette volumen' ikke er markeret. Du finder denne afkrydsningsfelt nederst i vinduet Få info.
  5. For at ændre 'Ignorér ejerskab på dette volumen' skal du først klikke på hængelåsikonet nederst til højre i vinduet Få info.
  6. Når du bliver bedt om det, skal du angive et administrators brugernavn og adgangskode. Du kan nu foretage ændringerne.

Overførsel af din Time Machine Backup til en ny harddisk

  1. Start systemindstillinger ved at klikke på ikonet Systemindstillinger i Dock eller vælge Systemindstillinger i Apple-menuen.
  2. Vælg tidsmaskinens præferencesrude .
  3. Skub Time Machine-kontakten til Off, eller fjern markeringen i feltet Automatisk sikkerhedskopiering. Begge udfører den samme funktion, grænsefladen blev ændret lidt på senere versioner af tidsmaskinens præferencesrude.
  4. Gå tilbage til Finder og blad til placeringen af ​​din nuværende Time Machine-backup.
  5. Klik og træk Backups.backupdb-mappen til det nye drev. Backups.backupdb-mappen findes normalt i øverste niveau (root) -mappen i det aktuelle Time Machine-drev.
  6. Hvis du bliver spurgt, skal du angive et administratornavn og en adgangskode.
  7. Kopiprocessen starter. Det kan tage et stykke tid, afhængigt af størrelsen på din nuværende Time Machine-backup.

Valg af brug af den nye drev til tidsmaskine

  1. Når kopieringen er færdig, skal du gå tilbage til tidsmenuen for tidsmaskine og klikke på knappen Vælg disk .
  2. Vælg den nye disk fra listen, og klik på knappen Brug til sikkerhedskopiering.
  3. Time Machine vil tænde igen.

Det er alt der er til det. Du er klar til at fortsætte med at bruge Time Machine på din nye, rummelige harddisk, og du mister ikke nogen af ​​Time Machine-dataene fra det gamle drev.