Sådan gendannes en iPhone til originale fabriksindstillinger

Gendannelse af din iPhone til dets oprindelige fabriksindstillinger er en måde at reparere eventuelle skader på telefonen ved at downloade uautoriseret software. Det er ikke garanteret at løse dine problemer, men det er din bedste indsats.

Her er en trin-for-trin vejledning, der viser dig, hvordan du gendanner din iPhone.

01 af 15

Se indholdet på din iPhone

Hvis du for nylig har købt en ny iPhone og søger at sætte den op, skal du læse " Sådan opretter du en ny iPhone ." Dette vil guide dig igennem processen med at oprette en ny iPhone.

Lad os komme i gang: Det første skridt er at se på din iPhone og se om dette er virkelig nødvendigt. Gendannelse af din telefon vil slette alle dataene på den, herunder billeder, musik, videoer og kontakter.

02 af 15

Slut din iPhone til din computer

Når du har tilsluttet din iPhone til din computer ved hjælp af USB-kablet, skal iTunes automatisk starte. Hvis det ikke starter alene, kan du starte programmet selv. Du skal se navnet på din iPhone under overskriften "ENHEDER" på venstre side af skærmen. Dette fortæller dig, at din telefon er tilsluttet. Nu er du klar til trin tre.

03 af 15

Sikkerhedskopier dine data

Hvis du har iTunes konfigureret til automatisk at synkronisere, når din iPhone er tilsluttet, begynder den at overføre data fra din iPhone til din computer. Dette er et vigtigt skridt, da det overfører noget nyt indhold, du har tilføjet til din iPhone, herunder sange og apps, du har købt, og billeder og videoer, som du har taget til din computer.

Hvis du ikke har indstillet det til at synkronisere automatisk, skal du manuelt synkronisere det nu. Du kan starte synkroniseringen ved at trykke på knappen "synkronisering", der vises nederst til højre på iPhone "Sammendrag" fanen i iTunes.

04 af 15

Få klar til at genoprette din iPhone

Se din iPhones informationsside i iTunes. Midt i hoved iTunes-vinduet vil du se to knapper. Klik på knappen "Gendan", og fortsæt til trin fem.

05 af 15

Klik på Gendan igen

Når du har klikket på "Gendan", vil iTunes advare dig om at genoprette din iPhone til dets fabriksindstillinger vil slette alle medier og data på din iPhone. Hvis du allerede har synkroniseret din iPhone, kan du klikke på "Gendan" igen.

06 af 15

Se og vent som iTunes går på arbejde

Når du har klikket på gendannelse, starter iTunes automatisk genoprettelsesprocessen. Du kan se flere meddelelser på din computerskærm, herunder den der er vist ovenfor, hvor iTunes fortæller dig, at det udvinder den software, du har brug for til at genoprette din iPhone.

Du får vist yderligere meddelelser, herunder en meddelelse om, at iTunes verificerer restaureringen med Apple. Afbryd ikke din iPhone fra din computer, mens disse processer kører.

07 af 15

Se og vent lidt mere

Du får vist en besked om, at iTunes genopretter din iPhone til dets fabriksindstillinger. Du vil også se yderligere meddelelser, da iPhone's firmware er opdateret.

Dette tager flere minutter; Afbryd ikke din iPhone, mens den kører. Du får se et Apple-logo og en statuslinje på iPhone-skærmen, mens restaureringen er i gang. Du kan gå videre til trin otte.

08 af 15

iPhone (næsten) gendannet

iTunes fortæller dig, hvornår din telefon er blevet gendannet, men du er ikke færdig - endnu. Du skal stadig gendanne dine indstillinger og synkronisere dine data tilbage til iPhone. IPhone genstarter automatisk; mens du venter, kan du gå videre til næste trin.

09 af 15

iPhone er aktiveret

Når din iPhone genstarter, kan du muligvis se et ikon på telefonen, der angiver, at det er forbundet til iTunes; Dette vil forsvinde, og du vil se en besked på skærmen, der siger, at iPhone venter på aktivering. Det kan tage et par minutter, men når det er færdigt, vil du se en besked, der siger, at telefonen er blevet aktiveret.

10 af 15

Opsæt din iPhone

Nu skal du konfigurere din iPhone i iTunes. På skærmen kan du se to muligheder: Konfigurer som en ny iPhone og Gendan fra en sikkerhedskopi.

Hvis du vil gendanne alle dine indstillinger (f.eks. Dine e-mail-konti, kontakter og adgangskoder) til telefonen, skal du vælge "Gendan fra en sikkerhedskopi". Vælg navnet på din iPhone fra rullemenuen til højre på skærmen.

Hvis din iPhone har været særlig problematisk, kan du vælge "Set up as a new iPhone." Dette forhindrer iTunes i at gendanne eventuelle besværlige indstillinger til telefonen, og du vil alligevel kunne synkronisere dine data til den. Men gendannelse fra en backup kan også løse mange problemer, så du kan måske prøve det først.

Hvis du vælger at indstille din iPhone som en ny telefon, skal du huske på, at indstillingerne og andre data, du har tilføjet til telefonen slettes. Alle de kontakter, du lagrede i telefonen, slettes, ligesom dine sms'er. Du skal også genindtaste nogle oplysninger, f.eks. Adgangskoder til trådløse netværk.

Hvis du beslutter at indstille din iPhone som en ny telefon, er den bedste mulighed, fortsæt til trin elleve.

Hvis du vil gendanne din iPhone fra en backup, kan du springe videre til trin tretten.

11 af 15

Opsæt en ny iPhone

Når du opsætter din telefon som en ny iPhone, skal du beslutte, hvilke oplysninger og filer du vil synkronisere til din telefon. For det første skal du afgøre, om du vil synkronisere dine kontakter, kalendere, bogmærker, noter og e-mail-konti med din iPhone.

Når du har lavet dine valg, skal du klikke på "Udført".

iTunes vil begynde at sikkerhedskopiere og synkronisere din iPhone. Gå videre til trin tolv.

12 af 15

Overfør dine filer

Hvis du vil overføre nogen apps, sange og viser, du måske har købt eller hentet til din telefon, skal du gå tilbage til iTunes, når den første synkronisering er gennemført. (Afbryd ikke din iPhone, når den første synkronisering er færdig.)

Brug fanerne i iTunes til at vælge hvilke apps, ringetoner, musik, film, tv-programmer, bøger og fotos, du gerne vil synkronisere med din iPhone.

Når du har lavet dine valg, skal du trykke på knappen "Anvend", som du vil se nederst til højre på iTunes-skærmen. iTunes synkroniserer de filer og medier, du har valgt til din iPhone.

Du kan nu springe videre til trin femten.

13 af 15

Gendan din iPhone fra Back Up

Hvis du beslutter dig for at gendanne din iPhone fra en sikkerhedskopi, skal du klikke på "Gendan fra en sikkerhedskopi."

Når du har trykket på knappen, gendanner iTunes automatisk de indstillinger og filer, som du tidligere har sikkerhedskopieret til din computer. Det kan tage flere minutter; Fjern ikke din iPhone fra computeren, mens denne kører.

14 af 15

Synkroniser væk

Når alle indstillingerne er blevet genoprettet til iPhone, genstarter den igen. Du kan se det forsvinde fra dit iTunes-vindue og derefter dukke op igen.

Hvis du har iTunes indstillet til at synkronisere automatisk, når iPhone er tilsluttet, starter synkroniseringen nu. Hvis du ikke har indstillet det til at synkronisere automatisk, skal du starte synkroniseringen manuelt nu.

Den første synkronisering kan tage flere minutter, da det er når alle dine filer, herunder dine apps, musik og videoer, overføres tilbage til din telefon.

15 af 15

iPhone, Gendannet

Din iPhone er nu gendannet til sine oprindelige fabriksindstillinger, og alle dine data er blevet synkroniseret tilbage til telefonen. Du kan nu afbryde din iPhone fra din computer og begynde at bruge den.