Sådan redigerer du steder på din Instagram Photo Map

01 af 05

Kom i gang med at redigere din Instagram fotokort

Foto © Zap Art / Getty Images

Hvis du aktiverede Instagrams fotokortfunktion på din konto, som du kan finde ved at trykke på det lille stedikon på din profilfane, skal du kunne se et verdenskort med små billeder af dine Instagram-indlæg mærket på de steder, du tog dem.

Desværre glemmer vi undertiden, at vi har vores fotokort indstilling tændt og er for ivrige efter at dele et nyt foto eller en video uden at slukke for stedet. Hvis du ikke ved, hvordan du placerer en placering på dine billeder eller videoer, kan du se på denne trinvise vejledning, der viser dig, hvordan du gør det.

Hvis du allerede har indsendt et foto eller en video med en placering, der er knyttet til dit fotokort, er der en måde at rette op på. Åbn Instagram-appen på din mobilenhed for at komme i gang.

02 af 05

Få adgang til din fotokort på Instagram App

Skærmbillede af Instagram for Android

Naviger til din brugerprofil-faneblad i Instagram-mobilappen, og tryk på ikonet for placeringen i menuen lige over din billedstrøm for at trække dit fotokort op.

På nuværende tidspunkt tillader Instagram ikke brugere at ændre placeringer på fotos eller videoer, der allerede er blevet sendt. Du kan dog slette fotos og videoer fra at blive vist på din fotokort uden at slette dem fra dit Instagram-feed.

Så hvis du har brug for at slette en placering ud af din fotokort, fungerer de resterende dias i denne vejledning for dig. Hvis du faktisk vil redigere placeringen til en anden, er du frisk uden held, indtil Instagram bringer flere redigeringsfunktioner til fotokortet.

03 af 05

Tryk på Rediger indstilling i øverste højre hjørne

Skærmbillede af Instagram for Android

Tryk på indstillingen i øverste højre hjørne af fotokortet for at starte redigering. På iOS skal det siges "Rediger", men på en Android skal der være tre små prikker, der vil trække op for muligheden for at redigere.

Tryk på samlingen af ​​indlæg (eller individuelle fotos / videoer) på fotokortet for at trække dem op i et redigeringsstilfeed. Tip: Hvis du zoomer tættere på steder, kan du vælge mere specifikke samlinger af indlæg, der skal redigeres.

04 af 05

Fjern markeringen af ​​billeder eller videoer, du vil slette fra din fotokort

Skærmbillede af Instagram for Android

Når du har valgt de billeder / videoer, der skal redigeres, skal du se dem vises i et rutestil-feed med grønne markeringer på dem.

Du kan trykke på et hvilket som helst indlæg for at fjerne markeringen, hvilket i det væsentlige fjerner placeringsmærket på din fotokort. Du kan også bruge valgmulighederne "Vælg alle" eller "Fravælge alle" nederst, hvis du vil fjerne store samlinger af indlæg fra din fotokort.

Når du er færdig, fjerner du de billeder eller videoer, du vil fjerne fra din fotokort, trykke på "Udført" øverst til højre for at gemme dine ændringer.

05 af 05

Husk at vende din fotokortindstilling til 'Off' ved udstationering

Skærmbillede af Instagram for Android

For at undgå at dele din placering ved et uheld, skal du huske at skifte optionen Fotokort (vist på billedteksten / indlægssiden efter redigering af et foto eller en video) fra til og fra.

Når du tænder for et nyt indlæg, forbliver det på alle dine fremtidige stillinger, medmindre du manuelt skifter det til igen, så det er nemt at ubevidst sende billeder eller videoer til din fotokort uden at indse det.

For at sikre dine Instagram data, skal du overveje at gøre din konto privat eller sende private billeder og videoer til tilhængere via Instagram Direct .