Sådan slettes din iPhone data

Før du sælger din iPhone, skal du følge disse enkle trin for at rydde dataene

Så den nye iPhone kom lige ud, og du er klar til at sælge eller bytte din gamle til den nyeste skinnende version. Vent et øjeblik, hele dit liv er på den telefon! Du vil ikke bare overlevere din telefon med alle dine e-mails, kontakter, musik, fotos, videoer og andre personlige ting på det, ville du? Sikkert ikke.

Før du begynder at campere i den mile lange linje i butikken, skal du købe din nye telefon fra, følg disse enkle trin for at rydde helt iPhone-dataene.

Lav en sikkerhedskopi af dine iPhone-data

Hvis du får en ny iPhone, vil du være sikker på, at din gamle er sikkerhedskopieret, så når du gendanner dataene til din nye telefon, vil alt blive aktuelt, og du behøver ikke starte fra bunden.

Afhængigt af hvilken version af iOS du bruger og dine synkroniseringsindstillinger, vil du enten sikkerhedskopiere til din computer eller iCloud-tjenesten.

ICloud- tjenesten vil i øjeblikket sikkerhedskopiere stort set alt, hvad du behøver for at gendanne din iPhone, men det er muligt, at nogle apps muligvis ikke understøtter backup til iCloud. Også nogle rigtig gamle telefoner som den originale iPhone og iPhone 3G har ikke adgang til iCloud-tjenesten, så vi sikkerhedskopierer ved hjælp af iPhone's docking-kabel. For mere information om iCloud-metoden, se afsnittet iPod / iPhone.

  1. Slut din iPhone til den computer, du normalt synkroniserer med.
  2. Åbn iTunes og klik på din iPhone i venstre navigationsrude.
  3. Fra iPhone's side på højre side af skærmen skal du klikke på afkrydsningsfeltet "Sikkerhedskopier til denne computer".
  4. Højreklik på iPhone fra vinduesruden på venstre side af skærmen og klik på "Back Up" i pop op-menuen.

Bemærk: Hvis du har købt nogle varer på din telefon og endnu ikke har overført disse køb til din computer, skal du højreklikke på iPhone og vælge "Overfør køb" for at overføre købene før sikkerhedskopiering.

Sørg for, at backupprocessen lykkes, før du udfører følgende trin.

Slet alle dine iPhones data og indstillinger

Da du ikke vil have den, der får din telefon til at få adgang til dine personlige data, skal du tørre telefonen ren af ​​alle dine personlige data. Følg disse instruktioner for at rydde dataene fra din telefon.

  1. Tryk på indstillingerne (gear-ikonet) fra startskærmen (eller hvilken side det forekommer at være placeret på din iPhone).
  2. Tryk på menupunktet "Generelle" indstillinger.
  3. Vælg menupunktet "Reset".
  4. Tryk på menupunktet "Slet alt indhold og indstillinger".

Processen kan tage overalt fra et par minutter til flere timer, så det er nok noget, du ikke vil gøre, mens du venter i kø for at handle med din telefon.