Sådan tilføjes en widget til din profil på Tagged

Trin-for-trin instruktioner

Markeret

Tagged er en social opdagelseswebside baseret i San Francisco, Californien, grundlagt i 2004. Tagged bills sig selv som "det sociale netværk for at møde nye mennesker." Det giver medlemmer mulighed for at gennemse profilerne fra andre medlemmer og dele tags og virtuelle gaver. Tagged claims det har 300 millioner medlemmer over hele verden. Der er også en Tagged mobil app.

Tilpasning af din Tagged Profile

En af de pæne ting ved Tagged er, hvor nemt det er at tilpasse din profil ved at tilføje en widget for at gøre din Tagged profil virkelig speciel og unik.

Sådan tilføjes en widget til din profil på Tagged

Sådan tilføjer du en widget fra listen med Tagged-supported widgets:

  1. Klik på linket "Profil" i øverste navigationslinje
  2. Klik på linket "Tilføj en widget" til venstre for dit profilbillede
  3. På den pop op-liste skal du vælge det modul, hvor du vil have widgeten vist (venstre væg, højre væg)
  4. På fanen Tilføj en widget skal du bruge fanerne ("Foto, Tekst, YouTube") for at vælge den type widget, du gerne vil lave, og vælg derefter et widgetværktøj fra listen og følg vejledningen for at oprette og tilføje det til din profilside
  5. Hvis du allerede har indlejringskoden til den widget, du gerne vil tilføje til din side, skal du vælge fanen "Indtast kode", indsætte den i feltet "Indtast kode". Klik på previewen for at se den, og når du er klar til at tilføje den til din profilside, skal du klikke på knappen "Udført!" Nederst i feltet Indtast kode

Du kan også tilføje en widget ved at klikke på linket "Tilføj en widget" øverst i venstre hjørne af en hvilken som helst widget-boks (venstre væg, højre væg).

Sådan fjerner du en widget fra din profil på Tagged

Hvis du vil slette en widget fra din profil, skal du følge disse trin:

  1. Klik på dit profilbillede for at se din profil (du kan også klikke på 'Profil' øverst navbjælken).
  2. Find den widget, du ønsker at slette. Øverst på den specifikke widget, du ønsker at slette, vises fire links: "Kopier", "Slet", "Op" og "Ned".
  3. Klik på "Slet" og klik derefter på "Ja" for at bekræfte dit valg.