Skal jeg sikkerhedskopiere alt på min computer eller enhed?

Kan jeg vælge at kun sikkerhedskopiere nogle af mine filer?

Hvor meget kontrol har du over, hvad der bliver sikkerhedskopieret, når du bruger en online backup service ? Er du nødt til at sikkerhedskopiere alle data på hele din computer eller en anden enhed, eller har du noget at sige om, hvad det bakker op?

Følgende spørgsmål er en af ​​mange, du finder i min FAQ til online sikkerhedskopiering .

& # 34; Skal jeg sikkerhedskopiere alt på min computer eller kan jeg vælge at kun sikkerhedskopiere visse ting? & # 34;

Næsten alle online backup tjenester giver fin kontrol over, hvad du vil sikkerhedskopiere.

I de fleste tilfælde bruger du den medfølgende online backup software til at vælge de drev, mapper og / eller filer, du vil sikkerhedskopiere.

Et par online backup-tjenester fungerer på den modsatte måde. I stedet for at vælge, hvad du vil sikkerhedskopiere, vælger du, hvad du ikke vil gerne sikkerhedskopiere, og alt andet sikkerhedskopieres som standard.

Ved kun at vælge dine vigtigste data eller afvælge dine mindst vigtige data, kan du beholde din første sikkerhedskopiering lille, dine efterfølgende sikkerhedskopier hurtigere og muligvis købe en mindre online backupplan.

Hvis du er meget kræsne eller har små vigtige data, kan du endda være i stand til at komme væk med en gratis online backup plan .

Nedenfor er nogle relaterede spørgsmål, jeg får om at konfigurere og bruge online backup software på din computer:

Her er flere spørgsmål jeg besvarer som led i min online sikkerhedskopiering FAQ :